RSS

Index@Work: kostenbesparende software in donkere dagen!

10 Nov

Index@Work: kostenbesparende software in donkere dagen!

Solutions@Work , een dynamisch jong softwarebedrijf is blij om juist in deze donkere dagen positief nieuws te kunnen brengen met nieuwste software voor de professionele verhuurders.  Op 8 november 2011 wordt “Index@work” gelanceerd. Deze nieuwe unieke tool is hoofdzakelijk bestemd voor de immo-makelaars, syndicus, rentmeesters en beheerders van huurcontracten en biedt onmiddellijk een enorm voordeel op vlak van tijdsbesparing en gebruiksgemak. Op de site www.indexatwork.be worden alle voordelen overzichtelijk op een rijtje geplaatst.

Index@work: tijd- en kostenbesparing in één handeling.

Deze unieke softwaretool vereenvoudigt en minimaliseert alle administratieve taken rondom de huurindexatie. Foutloos en snel gebeurt de indexatie met één simpele muisklik.

Centralisatie van informatie en automatische huurindexering

Huurindexaties zijn niet de leukste taken om uit te voeren. De indexatie is vaak complex en vergt een uiterst correcte toepassing. Door ingave van data van ondertekening en aanvang van het contract wordt direct door de software de juiste index aangevuld. Huurcontract, foto’s, plaatsbeschrijving, basisakte, ingebrekestellingen, … alle documenten zijn te connecteren aan het huurcontract. Snel en overzichtelijk.

Gebruiksvriendelijk

Minstens zo belangrijk is de gebruiksvriendelijkheid. Zonder extra opleidingen of seminaries is deze software eenvoudig te bedienen, erg  leuk om te gebruiken  door de logica in de opvolging van de schermen.  Zelfs tijdens de testfase bleek al snel op welke eenvoudige manier het programma in gebruik was, en dit soms zonder enige technische uitleg.

En nog meer extra’s

Index@work genereert automatisch brieven en mails in 9 verschillende talen voor de huurder en/of verhuurder.  Een belangrijke vereiste in onze multiculturele samenleving. De talen zijn: Frans, Duits, Engels, Turks, Arabisch, Spaans, Italiaans, Hebreeuws en Nederlands. De volledige historiek van elk contract blijft bewaard en blijft snel bereikbaar ter inzage.  Ook de betalingsopvolgin, de huurontvangsten van huurders en huurbetalingen naar eigenaars zijn perfect geïntegreerd. Al deze  voordelen op een rijtje vind je op de site  www.indexatwork.be.

Snel, eenvoudig, kostenbesparend, efficiënt zijn de tags die het jonge softwarebedrijf Solutions@work Bvba duidelijk heeft begrepen en toegepast in hun jongste telg Index@work.  Kort op de bal spelen en nu demo aanvragen kan je op  http://bit.ly/uzabrR.

Solutions@work achtergrond

Solutions@work is een relatief jong bedrijf, opgericht december 2010. Niettemin hebben de oprichters Gert De Ceuster en Niki Steensels samen 31 jaar ervaring in software-ontwikkeling. Beiden worden geflankeerd door een dynamisch team van freelancers voor de verdere uitbouw en sales te verzekeren.

Solutions@work onderscheidt zich door uitmuntendheid in de ontwikkeling van dit gebruiksvriendelijk product op maat van de professionele verhuurder en draagt het gebruiksgemak hoog in het vaandel. Letterlijk “software at work”, opdat de gebruiker efficiënt de handen vrij heeft voor de uitbouw van zijn onderneming.

  • News@work
  • IPad applicatie voor plaatsbeschrijvingen (coming soon!)

 Bijkomende informatie is verkrijgbaar  bij  Solutions@work Bvba

Gert De Ceuster                                   Niki Steensels
M 0497402249                                     M 0497 486345
E info@solutionsatwork.be                  W www.solutionsatwork.be


Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 10/11/2011 in Nieuws

 

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s